top of page

Missie

Dromen en laten dromen

 

Soccer Dreams vertrekt vanuit de droom om voetbalplezier te creëren voor jong en oud. De droom waar nieuwe vriendschappen ontstaan, waar jonge voetballers dromen maar bovenal durven dromen. Dit op plaatsen waar ieder elkaar beter maakt op alle mogelijke manieren en waar plezier en kwaliteit centraal staan. Om deze droom na te streven pinnen we ons vast op 4 doelen, onze zogenaamde ‘4 P’s’.

Onze doelen: 4 P's

Fun with Party Props

Plezier

Plezier staat hoog aangeschreven bij Soccer Dreams. We trachten dit dan ook te integreren in al onze activiteiten. Plezier zorgt namelijk voor geluk. En hoe meer mensen wij gelukkig kunnen maken met onze activiteiten, hoe gelukkiger wij zelf worden. Plezier tijdens het voetballen biedt tegelijk tal van voordelen voor jonge voetbalspelers. Zo gaan ze sneller nieuwe dingen aanleren en oppikken alsook vergroot het de motivatie om keer op keer opnieuw de voetbalschoenen aan te trekken. Om deze redenen is plezier onontbeerlijk binnen onze voetbalschool. Plezier vormt dan ook de basis van onze activiteiten.

Progressie

Progressie is cruciaal in de ontwikkeling. Dat geldt zeker ook voor jonge voetballers. Bij Soccer Dreams trachten we iedere voetbalspeler, ongeacht leeftijd of niveau, voorruit te helpen in zijn/haar ontwikkeling als voetbalspeler. We willen met een beperkte tijd een maximale invloed nalaten op al onze ingeschreven voetballers. Naast de progressie voor onze deelnemers willen we eveneens onze partners stimuleren in hun groei. Dit door ze (indien nodig) extra te begeleiden en te ondersteunen bij de organisatie van eigen activiteiten. Tot slot streven wij als ambitieuze organisatie ook zelf voortdurend naar verbetering op alle mogelijke manieren. Progressie is dan ook de sleutel tot blijvend succes. 

Professionele Mens die een Tablet

Professionaliteit

Professionaliteit wordt vandaag van iedere organisatie verwacht. Bij Soccer Dreams verwachten we professionaliteit in de ruimste zin van het woord. Zo trachten we steeds de best mogelijke materialen te gebruiken, willen we de best mogelijke trainers aanwerven en streven we naar een optimale bereikbaarheid en communicatie. Maar naast professionaliteit binnen onze eigen vereniging, willen we diezelfde professionaliteit ook gaan opzoeken samen met onze voetballertjes. Dit door plaatsen of clubs te bezoeken waar de echte profs aan het werk zijn. Zo hopen we ieders voetbaldromen nog wat dichterbij te brengen en zelf nog meer nieuwe dingen op te steken. Professionaliteit leidt dan ook tot een goed functionerende, attractieve organisatie.

Twee Mannelijke handen schudden

Partnerschap

Partnerschap zorgt voor verbondenheid. Dit doel is van groot belang voor een jonge organisatie als Soccer Dreams. We willen vlot en nauw kunnen samenwerken met al onze partners om op die manier zoveel mogelijk voetballers vooruit te kunnen helpen. Wij zullen iedere samenwerking dan ook actief en constructief aanvatten om zo tot goede, eerlijke en gezonde compromissen te komen voor alle partijen. We willen zorgen dat er telkens op ons gerekend kan worden maar, hopen dat dit ook andersom steeds het geval is. Wederom met het oog op een optimale organisatie en verloop van al onze activiteiten.  Partnerschap vormt dan ook een steunpilaar binnen onze organisatie.

bottom of page