Small Group Trainingen

Wat zijn Small Group Trainingen?

163170450381153480.png

Training in kleine groepen van maximaal 6 spelers.

We trainen in zéér kleine groepen opdat we iedere deelnemer 100% persoonlijk kunnen begeleiden rekening houdend met zijn/haar eigen niveau.

163170450381153480 (1).png

Begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.

Door uitsluitend te werken met ervaren en gediplomeerde trainers stijgt het niveau van iedere training en krijgen alle deelnemers de nodige tips en tricks van echte voetbaldeskundigen.

1

2

imageedit_14_9017382476.png

Garantie op 500 tot 1.000 balcontacten per training.

Hoe meer balcontacten, hoe meer leermomenten een speler geniet. Door het aanbieden van veel balcontacten zijn onze trainingen zowel intensief als uiterst progressief voor alle deelnemers.

16450.png

Aangeboden op de beste voetbalvelden. (kunstgras)

Al onze techniektrainingen gaan door op kunstgras. Enerzijds omdat deze velden het toelaten om meer snelheid en techniciteit in de oefeningen op te nemen, anderzijds omdat deze velden nagenoeg altijd bespeelbaar zijn.

imageedit_18_6764881252.png

Iedere training volgens een strikte kwaliteitscontrole.

Om de kwaliteit van onze trainingen te vrijwaren, worden deze steeds opgebouwd volgens de visie en methodiek van Soccer Dreams. Iedere training ondergaat daarom een strikte kwaliteitscontrole.

3

4

5

Waarom Small Group Trainingen?

Small Group Trainingen hebben als doel het verbeteren van de basis voetbaltechniek.
Dit om ervoor te zorgen dat de spelers op ieder moment baas zijn over zowel de bal als het spel en ze in cruciale (wedstrijd)situaties de juiste keuze leren maken.

Door de vele balcontacten tijdens de trainingen, zijn deze vele malen intensiever en leerrijker dan de gemiddelde training op clubniveau. Naast de hoge intensiteit zorgen we ook steeds voor de nodige fun-factor om de deelnemers verder te stimuleren. Dit doen we voornamelijk door een uitgebreid pallet aan trainingsoefeningen aan te bieden. Tot slot maken wij uitsluitend gebruik van de meest professionele materialen op de markt om onze trainingen nog net dat tikkeltje extra te geven. 

De trainingen spitten zich dan ook toe op verschillende vaardigheden die men als voetbalspeler dient te ontwikkelen. Er wordt evenwichtig gewerkt aan elk van onderstaande vaardigheden:
Pas- en traptechniek
Schijn- en passeerbewegingen
Dribbelvaardigheden
Handelingssnelheid
Ball-Mastery
Reactievermogen en coördinatie