top of page

Small Group Techniekraining

Small Group Techniektrainingen

Small group techniektrainingen zijn technische voetbaltrainingen in zeer kleine groepen van max. 6 deelnemers per groep. Door in kleine groepen te werken geniet iedere deelnemer van een zeer individuele begeleiding en een garantie op meer balcontacten en dus ook meer leermomenten. Deze trainingen hebben als doel het ontwikkelen, verbeteren en uitbreiden van zowel de technische als cognitieve voetbalvaardigheden.

De nadruk ligt steeds op het verfijnen van de dribbel-, pas- en traptechniek terwijl er eveneens gewerkt wordt aan de handelingssnelheid, het reactievermogen en de loopcoördinatie van de spelers. Op deze manier voorzien wij de meest complete trainingen op de markt en maken we iedere speler tot een completere voetballer die een alsmaar ruimer pakket aan skills ter beschikking heeft om zo iedere wedstrijdsituatie de baas te zijn!

Door de vele balcontacten tijdens onze trainingen, zijn deze vele malen intensiever en leerrijker dan een gemiddelde training op clubniveau. Naast de hoge intensiteit zorgen we ook voor de nodige fun-factor om deelnemers verder te stimuleren. Dit doen we voornamelijk door een zo uitgebreid mogelijk pallet aan trainingsoefeningen aan te bieden. Tot slot maken wij uitsluitend gebruik van de meest professionele materialen op de markt om onze trainingen nog net dat tikkeltje extra te geven. 

Meisjes tijdens voetbaltraining

Onze troeven

163170450381153480.png

Training in kleine groepen van maximaal 6 spelers.

We trainen in zéér kleine groepen opdat we iedere deelnemer 100% persoonlijk kunnen begeleiden rekening houdend met zijn/haar eigen niveau.

163170450381153480 (1).png

Begeleiding van ervaren en gediplomeerde trainers.

Door uitsluitend te werken met ervaren en gediplomeerde trainers stijgt het niveau van iedere training en krijgen alle deelnemers de nodige tips en tricks van echte voetbaldeskundigen.

1

2

imageedit_14_9017382476.png

Garantie op 500 tot 1.000 balcontacten per training.

Hoe meer balcontacten, hoe meer leermomenten een speler geniet. Door het aanbieden van veel balcontacten zijn onze trainingen zowel intensief als uiterst progressief voor alle deelnemers.

16450.png

Aangeboden op de beste voetbalvelden. (Kunstgras)

Al onze techniektrainingen gaan door op kunstgras. Enerzijds omdat deze velden het toelaten om meer snelheid en techniciteit in de oefeningen op te nemen, anderzijds omdat deze velden nagenoeg altijd bespeelbaar zijn.

imageedit_18_6764881252.png

Iedere training volgens een strikte kwaliteitscontrole.

Om de kwaliteit van onze trainingen te vrijwaren, worden deze steeds opgebouwd volgens de visie en methodiek van Soccer Dreams. Iedere training ondergaat daarom een strikte kwaliteitscontrole.

3

4

5

bottom of page