top of page

Visie

Bij Soccer Dreams willen we kwaliteit aanbieden op al onze activiteiten. We zijn van mening dat we dit met behulp van gediplomeerde en ervaren trainers, het vlotste kunnen bereiken. Om die reden doet Soccer Dreams uitsluitend beroep op trainers die aan deze vereisten voldoen en minstens 18 jaar oud zijn. Ook willen we door het gebruik van kwaliteitsvol materiaal onze activiteiten nog nét dat tikkeltje extra te geven.

doelverdediger

Kwaliteit

Wij zijn grote voorstander van een positieve coaching. Dat wil zeggen dat onze trainers enkel positieve impulsen geven met een lichaamstaal die enthousiasme en vertrouwen uitstraalt. Een speler enkel op zijn/haar negatieve punten wijzen is dus compleet uit den boze. Wij kijken hier dan ook nauwgezet op toe.

Positieve Coaching

Onze trainingen worden specifiek aangepast op de leeftijd en het niveau van de doelgroep. Met deze aanpak kunnen we meteen tot progressieve trainingssessies komen waar ieder kind zijn/haar kwaliteiten optimaal kan beginnen ontwikkelen.

Jongens tijdens een sportpraktijk

Aangepaste trainingen

Gelukkig sportteam

Plezier & Motivatie

Plezier en amusement wordt telkens verwerkt in onze trainingssessies. Jonge voetballers beginnen met voetbal vanuit hun eigen interesses en omdat ze dit leuk vinden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij deze intrinsieke motivatie om te voetballen blijven stimuleren. We doen dit door plezante en uitdagende trainingsvormen in ons programma op te nemen waarbij het competitie gevoel extra geprikkeld wordt. Het voordeel van deze aanpak is dat spelers hun plezier in de sport behouden en nóg meer inzet zullen tonen tijdens de activiteiten. 

Naast de vele activiteiten die we aanbieden, vinden we het op tijd inlassen van een pauze van groot belang. Te veel intensief sporten resulteert in overbelasting en vervolgens ook in blessures. Jonge kinderen die in hun volle groei zitten, lopen hierbij het grootste risico. Om de spieren, pezen en gewrichten van onze jonge voetballers te sparen, pauzeren we op regelmatige basis.

Rusten Athlete

Pauzeren

Gezonde fruit kommetjes.jpg

We hechten erg veel belang aan een gezonde voeding en zijn van oordeel dat dit essentieel is voor iedere sporter. Zo stimuleren we steeds het drinken van water en het eten van fruit. Gedurende onze activiteiten zoeken we eveneens naar momenten om het belang van een gezonde voeding voor een sporter aan te kaarten bij de kinderen.

Gezonde levensstijl

We willen tijdens al onze activiteiten zorgen dat we een veilig en ontspannen gevoel kunnen garanderen. Daarom wordt er per groep telkens een vertrouwenspersoon aangeduid waar de kinderen met al hun zorgen bij terecht kunnen. Spelers zijn vrij deze persoon aan te spreken wanneer en waarover ze willen. Vervolgens zal deze persoon (indien nodig) actie ondernemen om het kind terug op zijn/haar gemak te stellen.

Vader en zoon

Vertrouwenspersoon

Voetbaltraining

Zowel tijdens als na onze activiteiten geven we uw kind graag wat persoonlijke feedback mee. We doen dit voornamelijk als motivatie en hulpmiddel om uw kind ook naast onze activiteiten te laten verder te bouwen aan zijn/haar voetbaldromen. Dit zodat ten allen tijde gemotiveerd blijven om hun wildste voetbaldromen na te jagen.

Feedback

bottom of page