Visie

Bij Soccer Dreams willen we kwaliteit aanbieden op onze stages. We zijn van mening dat we dit met behulp van gediplomeerde en ervaren trainers, het vlotste kunnen bereiken. Om die reden doet Soccer Dreams uitsluitend beroep op trainers die aan deze vereiste(n) voldoen en minstens 18 jaar oud zijn. Ook willen we door het gebruik van kwaliteitsvol materiaal onze stages nog nét dat tikkeltje extra te geven.

doelverdediger

Kwaliteit

Wij zijn grote voorstander van een positieve coaching. Dat wil zeggen dat onze trainers enkel positieve impulsen geven met een lichaamstaal die enthousiasme en vertrouwen uitstraalt. Een speler enkel op zijn/haar negatieve punten wijzen is dus compleet uit den boze. Wij kijken hier dan ook nauwgezet op toe.

Positieve Coaching

Onze trainingen worden specifiek aangepast op de leeftijd en het niveau van de doelgroep. Met deze aanpak kunnen we meteen tot progressieve trainingssessies komen waar ieder kind zijn/haar kwaliteiten optimaal kan beginnen ontwikkelen.

Jongens tijdens een sportpraktijk

Aangepaste trainingen

Gelukkig sportteam

Plezier & Motivatie

Plezier en amusement wordt telkens verwerkt in onze trainingssessies. Jonge voetballers beginnen met voetbal vanuit hun eigen interesses en omdat ze dit leuk vinden. Wij vinden het dan ook belangrijk dat wij deze intrinsieke motivatie om te voetballen blijven stimuleren. We doen dit door plezante en uitdagende spelletjes in ons programma op te nemen waarbij het competitie gevoel extra geprikkeld wordt. Het voordeel van deze aanpak is dat spelers hun plezier in de sport behouden en nóg meer inzet zullen tonen tijdens de activiteiten. 

Naast de vele activiteiten die we aanbieden, vinden we het op tijd inlassen van een pauze van groot belang. Te veel intensief sporten resulteert in overbelasting en vervolgens ook in blessures. Jonge kinderen die in hun volle groei zitten, lopen hierbij het grootste risico. Om de spieren, pezen en gewrichten van onze jonge voetballers te sparen, pauzeren we dus zéér regelmatig.

Rusten Athlete

Pauzeren

Gezonde fruit kommetjes.jpg

We hechten erg veel belang aan een gezonde voeding en zijn van oordeel dat dit essentieel is voor iedere sporter. Daarom voorzien we een dagelijkse portie fruit voor iedereen aanwezig op onze sportkampen. Gedurende onze activiteiten zoeken we naar momenten om het belang van een gezonde voeding aan te kaarten bij de kinderen.

Gezonde levensstijl

Tijdens onze sportkampen verblijven we amper de gehele periode op de voetbalterreinen. We willen onze voetballertjes laten genieten van onvergetelijke ervaringen door bijvoorbeeld eens op uitstap te gaan richting de echte profs. Ook vinden we het fijn om enkele leuke nevenactiviteiten naast de voetbalvelden te organiseren. Dit alles om verassingen en variatie in ons programma te creëren en ieders voetbaldromen zo levendig mogelijk te houden!

Middelbare school voetbalteam

Extra activiteiten

Vader en zoon

We willen tijdens al onze activiteiten zorgen dat we een veilig en ontspannen gevoel kunnen garanderen. Daarom wordt er per groep telkens een vertrouwenspersoon aangeduid waar de kinderen met al hun zorgen bij terecht kunnen. Spelers zijn vrij deze persoon aan te spreken wanneer en waarover ze willen. Vervolgens zal deze persoon (indien nodig) actie ondernemen om het kind terug op zijn/haar gemak te stellen.

Vertrouwenspersoon

Op het einde van ieder sportkamp geven we uw kind persoonlijke feedback mee naar huis. Ook na een lessenreeks techniektrainingen is dit het geval. Enerzijds dient dit als aandenken aan onze activiteiten, anderzijds als hulpmiddel om ook de activiteiten verder te kunnen bouwen jouw  voetbaldromen. Dit zodat de kinderen zo lang als mogelijk gemotiveerd blijven om hun wildste voetbaldromen na te streven.

Voetbaltraining

Feedback